Main content

Armacell Armafix Ultima

Toepassing: ACCV / HVAC Bouwdeel: Installatie, Technische ruimte Specialisatie: Technical Solutions Prestatie: Thermisch Productgroep: Leidingisolatie

Armacell Armafix Ultima voorkomt thermische bruggen. Leidingdragers uit één stuk met zelfklevende sluiting. De enige complete systeemoplossing met BL-s1,d0

Armafix Ultima

Korte beschrijving.
Ondersteuning voor leidingen en ronde kanalen voor koel- en airconditioningsinstallaties, ter voorkoming van condensvorming bij bevestigingspunten. Eendelig, thermisch niet-reagerend, met 2 PET-gedeeltes en zelfklevende afdichting. Alle afmetingen komen overeen met de collectie Armaflex Ultima-buizen en -platen.

Materiaalsoort
PET-draagelementen, ingebed in en vastgelijmd aan Armaflex Ultima-elastomeerschuimmateriaal. Omhulsel van geverfde aluminium plaat van 0,8 mm dik, dat tevens dienst doet als vochtbarrière voor de PET-draagelementen.

Kleur
Blauw

Materiaal / Specialeinformatie.
Er kunnen sporen van siliconen aanwezig zijn op het papier/folie dat wordt gebruikt om de zelfklevende afdichtingen te beschermen. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.

Toepassingen
Thermisch ontkoppeling voor buizen/platen in koel- en airconditioningstoepassingen die met Armaflex Ultima worden geïsoleerd.

Opmerkingen
Bij gebruik in installaties met veranderlijke temperaturen kunnen thermische verlengingen inherente druk in de installatie veroorzaken. Hiermee dient bij de totale installatieconstructie rekening te worden gehouden.


Downloads