Main content

Koude temperatuur aluminiumfolie tape

Toepassing: ACCV / HVAC Bouwdeel: Installatie, Technische ruimte, Plafond Specialisatie: Technical Solutions Prestatie: Thermisch Productgroep: Luchtkanalen

Een nominaal 30 micron (1,2 mil) aluminiumfolie rug met hoge treksterkte, gecombineerd met een koud weer acrylkleefstof, beschermd door een gemakkelijk los te maken siliconenpapier.

Kenmerken

  • Aluminium achterkant zorgt voor een uitstekende reflectie van zowel warmte als licht.
  • Koudweerlijm met matige hechting biedt een goede afdichting en hechting op Foil-Scrim-Kraft-voegen en naden in HVAC-kanalen.
  • Goede verouderingsbestendigheid zowel binnen als buiten.
  • Lage doorlaatbaarheid van vochtdamp biedt uitstekende afdichtings- en patchprestaties.

Applicaties

HVAC-industrie voor het verbinden en afdichten van Foil-Scrim-Kraft Facing gelamineerde glasvezeldeken / ductboard-verbindingen en naden; verbinden en afdichten van flexibele luchtkanaalnaden en aansluitingen. Algemene toepassingen voor het vasthouden, patchen, afdichten en maskeren - binnen en buiten.

Opslag en houdbaarheid

12 maanden indien bewaard bij 21 ° C (70 ° F) / 50% relatieve vochtigheid, niet in direct zonlicht.

Voorbereiding van het oppervlak Zoals bij alle drukgevoelige tapes is het essentieel dat het oppervlak waarop de tape wordt aangebracht schoon, droog, vrij van vet, olie of andere verontreinigingen is.

Productgebruik

Het is essentieel dat de gebruiker het product evalueert om te bepalen of het geschikt is voor een bepaald doel en de toepassingsmethode van de gebruiker. Goede resultaten worden verkregen wanneer ze worden aangebracht op een schoon, droog oppervlak met een geschikte druk op onze producten tussen +10 ~ + 40 ° C (+50 ~ +105F).

Disclaimer:

Alle verklaringen, technische informatie en productaanbevelingen zijn gebaseerd op tests in onze laboratoria die wij als betrouwbaar beschouwen. In alle gevallen dient de gebruiker echter te bepalen of het product geschikt is voor het beoogde gebruik en de gebruiker aanvaardt alle risico's en aansprakelijkheid in verband daarmee. De verkoper of fabrikant is niet betrouwbaar voor enig verlies of schade - direct, incidenteel of gevolgschade - die voortvloeit uit het gebruik van het product. Details van testmethoden zijn op aanvraag verkrijgbaar.