Main content

Bent u al klaar voor de winter?

woensdag 06/11/2019 om 10:55 uur

Sommige voorbereidingen kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Ga daarom goed voorbereid de winter in met de WebHeat Frost vorstbeschermingskabels.

WebHeat Frost

WebHeat Frost vorstbeschermingskabels zijn ontworpen om waterleidingen gedurende de winterperiode te beschermen tegen bevriezing. Een eenvoudige oplossing waar bevriezing en vorstschade tot problemen en hoge kosten kunnen leiden.

WebHeat Frost is stekkerklaar, aan het eind van de verwarmingskabel zit een ingebouwde thermostaat die inschakelt als de leidingtemperatuur onder de 5 oC daalt. Hiermee wordt bevriezing voorkomen en blijft het energieverbruik tot een minimum beperkt. Voor een effectieve werking moet de gehele waterleiding worden geïsoleerd met leidingisolatie.

Het systeem is eenvoudig te installeren, u bevestigd deze met tape tegen de leiding en dankzij de voorgemonteerde steker is montage snel. Afhankelijk van de leidingdiameter en isolatiedikte heeft u een vorstbescherming tot -20 oC of zelfs -30 oC. Kijk in de technische installatiehandleiding voor een exacte opgave bij uw gewenste leidingdiameter en -isolatie.

Geschikt voor:

  • kunststof en metalen (water)leidingen binnen en buiten
  • Buitenkranen
  • Brand blusleidingen
  • Sprinklerleidingen
  • Pompen

Niet gebruiken op afvoerleidingen, brandstofleidingen of flexibele slangen


Downloads