Main content

Isoleren is geen solistenwerk

Isoleren is afhankelijk van een groot aantal factoren. Voor een industriehal, een kantoor of een installatie zijn alle eisen vooraf vastgelegd. Veiligheid, energieverlies, akoestiek en werkklimaat moeten aan nauw omschreven criteria voldoen. Insulation Solutions is daarbij uw zakenpartner met wie u, als isolatiespecialist, ieder project keer op keer tot een goed einde brengt.

INSULATION SOLUTIONS is het resultaat van een krachtenbundeling van drie specialisten op isolatiegebied: Clecon, Isolpro en Akisol. Samen omspannen zij het hele spectrum van de professionele isolatie: industriegebouwen, utiliteitsbouw en installaties. En het hele spectrum van dienstverlening: van advies over en berekeningen van de toe te passen materiaalklassen tot en met fabricage van speciale isolatieproducten, van distributie van een breed spectrum van materialen tot en met just in time distributie.

Isolatie compleet van A tot Z.
Daarmee bent u in alle opzichten beter af. Met de knowhow en adviezen van IS kunt u van te voren uw project perfect calculeren en plannen, met het productengamma kunt u alles uit één hand betrekken, en dankzij onze logistiek bent u verzekerd van een vlekkeloze voortgang. Zonder gigantische voorraden op de bouwplaats, maar mét een continue voorziening van hoogwaardige materialen.