Main content

Afbouw

Een veelzijdig isolatieprogramma

Klimaat en veiligheid staan centraal als het gaat om isolatievragen in de utiliteitsbouw. Met name het klimaat heeft vele aspecten. Het gaat er vaak niet eens in de eerste plaats om warmteverliezen te beperken maar om een werkomgeving te scheppen waarin het goed verblijven is.

Waarin mensen kunnen samenwerken zonder hinder van elkaar te ondervinden, en waarin de eisen van techniek en esthetiek elkaar tegenkomen. De afbouwdivisie van Insulation Solutions biedt u een brede range aan afbouwproducten. Ervaring en knowhow van de divisie stonden aan de basis van de ontwikkeling van Sonorex. Sonorex omvat een uitgebreid gamma van op maat geproduceerde producten om geluidsoverdracht en de risico’s van brandoverslag tussen aangrenzende ruimten boven scheidingswanden te beperken. Individueel of in combinatie toegepaste Sonorex barrieres, suskappen en baffles bieden U de juiste oplossing voor een betere akoestiek en/of brandveiligheid. Daarnaast is er een breed assortiment van SonoSeal producten in dunne, akoestisch open, PE-folie verpakte minerale isolatiematerialen, ter verbetering van de geluidabsorptie. Het leveringsaanbod wordt gecompleteerd door een uitgebreide range aan systeemplafonds, o.a. zacht minerale plafonds van Eurocoustic. Eurocoustic panelen combineren hoge geluidabsorptie met brandveiligheid (brandklasse A1) en zorgen natuurlijk voor een fraaie afwerking, zodat u ongestoord in een plezierige omgeving kunt samenwerken. Al deze producten leveren we snel, op maat, en waar nodig bewerkt: behalve voor levering uit voorraad kunt u op Insulation Solutions een beroep doen voor zagen, stansen, cacheren en sealen en nog tal van andere bewerkingen om te komen tot maatwerkoplossingen voor isolatiedoeleinden.

Of het nu gaat om industriegebouwen, utiliteitsgebouwen of om technische installaties: de samenwerking met Insulation Solutions levert u als professional altijd voordeel op. In de utiliteitssector hebben de deskundige en ervaren adviseurs van Insulation Solutions aan een half woord genoeg om u een advies op maat te verschaffen. Op basis van thermische-, brandveiligheids- en geluidsisolatie-eisen kunnen zij u precies adviseren welke producten uit het assortiment voor u de juiste keus zijn en hoe u die op de meest efficiënte en economische manier verwerkt. Samen met u kunnen zij tot in details bepalen welke elementen en producten u nodig heeft om aan de eisen van bestek en opdrachtgever te voldoen. Waar kwaliteitscertificaten vereist zijn kunnen de specialisten van Insulation Solutions die overleggen, en in samenspraak met u kunnen ze een leveringsschema met u afspreken dat perfect aansluit bij uw planning. Zo helpen we u stagnaties en stapels voorraden op de bouwplaats te voorkomen, en garanderen we u een snelle en soepele voortgang van uw project.


Downloads

Interior Finish Solutions

Klimaat en veiligheid staan centraal als het gaat om isolatievragen in de utiliteitsbouw. Met name het klimaat heeft vele aspecten. Het gaat er vaak niet eens in de eerste plaats om warmteverliezen te beperken maar om een werkomgeving te scheppen waarin het goed verblijven is. Lees meer