Main content

Update Corona

Op dit moment gaat heel de wereld gebukt onder de last van het coronavirus. Het maatschappelijke en economische leven raakt steeds meer ontwricht. Ook op ons heeft het grote impact.

Uiteraard staat de gezondheid van onze collega’s en u voorop. Vandaar dat we, vanzelfsprekend, de richtlijnen van het RIVM strikt opvolgen. Daarnaast willen we zo goed mogelijk onze bedrijfscontinuïteit waarborgen.

UPDATE: Tilburg, 01 april 2020

'Samen veilig doorwerken'

In de bijlage onderaan deze pagina treft u het protocol 'Samen veilig doorwerken' aan. Dit protocol is door Bouwend Nederland en Techniek Nederland aan het ministerie van BZK aangeboden en in diverse overleggen met ministers, diverse bouwbranches en vakbonden aangevuld en vastgesteld.

Dit protocol biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten en alle werkenden over veilig werken tijdens de coronacrisis. Het richt zich op de bouw- en technieksector en aanverwante activiteiten en is gebaseerd op de stand van zaken op 26 maart 2020. Het protocol zal steeds zo snel als mogelijk worden gewijzigd wanneer nieuwe adviezen of maatregelen van kracht worden.

Tilburg, 24 maart 2020

Van onze kant uit een update van de huidige situatie bij Insulation Solutions en de maatregelen die we genomen hebben:

Magazijn/logistiek
Op het moment van dit schrijven zijn er geen grote problemen met de bevoorrading. Ook leveringen vanuit ons magazijn vinden vooralsnog zonder vertraging plaats. Er is al wel sprake dat er verschillende productiestops in het buitenland zijn, met name in Frankrijk. Voor onze business unit afbouw betekent dit dat de levertijd van Eurocoustic mogelijk vertraging op kan lopen.

In het geval u zelf materiaal afhaalt bij ons magazijn, dient u er rekening mee te houden dat dit door onze medewerkers buiten wordt gezet waarbij zij geen assistentie kunnen verlenen.

Daarnaast werken we in het magazijn in verschillende “shifts” om het risico op verspreiding tegen te gaan.

We worden wel geconfronteerd met bouwstops voornamelijk nog in het buitenland maar ook in Nederland steeds meer en meer. Het is goed elkaar op de hoogte te houden zodat we niet voor onvoorziene kosten komen te staan.

Productie
Ook hier werken we in ploegen om zo mogelijk besmettingsgevaar te voorkomen.

Verkoop
Onze buitendienst werkt vanuit huis en is gewoon bereikbaar per mail of telefoon. De binnendienst werkt ook in 2 teams; thuis en op kantoor. De bereikbaarheid is geen probleem.

Kortom: de dienstverlening blijft bestaan zoals u van ons gewend bent.

Zoals u ook hoort of leest kan de situatie ieder moment veranderen. Wellicht zijn we niet ieder moment in de gelegenheid u via mail op de hoogte te brengen van eventuele wijzigingen. Wij vragen u dan ook om onze website (www.insulationsolutions.nl) in de gaten te houden voor de meest actuele informatie.

We hopen in goede gezondheid met elkaar zaken te kunnen blijven doen en wensen u het allerbeste.

Namens alle medewerkers

Insulation Solutions

Jacques de Kort
Commercieel directeur


Downloads